Het Texelweekend wordt dit jaar op 3, 4 en 5 september 2021 georganiseerd. Zet het in je agenda!

In navolging op een succesvolle subtopdagen in vorige jaren, is de suptop dressuur wederom welkom tijdens het weekend, waar de organisatie uitermate blij mee is. Het Texelweeekend is een gewilde wedstrijd en zit snel vol.

Het Texelweekend is een wedstrijd die veel vaste gasten naar het eiland trekt, zowel deelnemers als juryleden. Het hippische weekend staat bekend om de gezelligheid en is voor combinaties van de vaste wal tegelijkertijd een weekendje weg. Nabij Den Burg is er voldoende mogelijkheid om een fijne bos- of strandrit te maken. Veel deelnemers verlengen hun verblijf dan ook met een dag of twee om van de Texelse natuur te genieten.

De wedstrijd start op vrijdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Gedurende het weekend kunnen dressuurcombinaties starten in de klassen B t/m Grand Prix Special. Ook kunnen Z+ combinaties een kür op muziek rijden. Er kan gesprongen worden van B t/m ZZ niveau. Voor het volledige vraagprogramma en specifieke informatie wat betreft de starts, verwijzen we naar www.mijnknhs.nl  (onder Den Burg) waar je je kunt inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven is alleen mogelijk via Mijn KNHS.

Stalling en overnachten 
Om alle paarden een fijn onderkomen te bieden is het mogelijk uw paard te stallen bij particulieren of in de speciaal daarvoor opgebouwde boxen nabij het wedstrijdterrein. De boxen zijn voor een weekend te huur voor 120 euro. Bij de boxhuur wordt stro en kuil geleverd. Een wateremmer dient men zelf mee te nemen. Informatie en het boeken van een stal kun je vinden op www.mijnknhs.nl 

Ook de ruiters moeten natuurlijk aan hun nachtrust toekomen. Er zijn diverse mogelijkheden om op het eiland te overnachten, maar je kunt ook kamperen naast het wedstrijdterrein. De kosten hiervoor zijn 15,- euro per persoon per nacht, ongeacht of je met een tent, camper of vrachtwagen komt. Er zijn douches, toiletten en stroom op het kampeerterrein aanwezig. Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Dirk Roeper. Hij is bereikbaar via de mail: .

Barbeque
Helaas vanwegen de corona maatregelen organiseren wij dit jaar geen bbq 

Contactpersoon 
De communicatie van de wedstrijd is in handen van Marloes van der Vis. Zij is te bereiken via:  . Informatie over de wedstrijd is te lezen via www.mijnknhs.nl of op deze site.  

Het vraagprogramma komt te staan op www.mijnknhs.nl.

Belangrijk: Je aanmelding is pas compleet als al het geld is overgemaakt n.a.l.v. de bevestigingsemail vanuit de organisatie (startgeld + evt. stalling/barbeque).

Opgeven voor de barbeque en het reserveren van een stal gaat via de wedstrijdorganisatie. De verdere informatie kun je vinden via www.mijnknhs.nl . Paarden en pony's kunnen vanaf donderdagmiddag tot en met zondagmiddag terecht in de stallen aan de Akenbuurt.

Het reserveren van een kampeerplaats doe je door een mail te sturen naar .

Betaling

De start- en stallingkosten maak je over op Rabobankrekening: NL59RABO 036.25.55.893 inzake ‘Texelweekend Waddenruiters/Kleppertjes’ o.v.v. naam van de deelnemer, je inschrijfnummer en de naam van je vereniging.

Je bent verplicht na afmelding vanaf 5 auguster 2021 de start- en stallingskosten te voldoen als je een plek gereserveerd hebt.  

Bijgewerkt 4 augustus 2020.

 

 
What do you want to do ?
  New mail
 
What do you want to do ?
 New mail

Facebook

vd werve.jpg
hoteldb.jpg
madura.jpg
rentenaa.jpg
heerwaarden.jpg
otto.jpg
schoenmaker.jpg
omnyacc.jpg
texelsun.jpg
Koenis.jpg
vincent.jpg
tbo.jpg
rival.jpg
vanbeek.jpg
Hippostar.jpg
wezen.jpg
goenga.jpg
vredelust.jpg
slufter.jpg
texelsontwerp.jpg
Rabo_3.0.jpg
woutershok.jpg
zelfpluktuin.jpg
eelman.jpg
noordkroon.jpg
nbc.jpg
dbb.jpg
beatrix20hotellogo.jpg
eldorado.jpg
visspecialist.jpg
Paracentrum.jpg
cvi.jpg
nutri.jpg
ab.jpg
atts.jpg
turf.jpg
dennenoord.jpg
asc.jpg
macrovet.jpg
siebeling.jpg
pelikaan.jpg
oele.jpg
biersteker.jpg
Texelwool.jpg
kievit.jpg
TX10.jpg
teso.jpg
kartingdenburgsponsorlogo.jpg
Havens.jpg
joskager.jpg
ab-texel.jpg
demuy.jpg
westerlaken.jpg
westend.jpg
apotheek.jpg
zeerust logo.jpg
expert.jpg
daptexel.jpg
ep.jpg
paal9.jpg
vti.jpg