Het Texelweekend wordt dit jaar op 22, 23 en 24 april 2022 georganiseerd. Zet het in je agenda! Wij zullen de wedstrijd organiseren conform de huidige corona maatregelen.

In navolging op een succesvolle subtopdagen in vorige jaren, is de suptop dressuur wederom welkom tijdens het weekend, waar de organisatie uitermate blij mee is. Het Texelweeekend is een gewilde wedstrijd en zit snel vol.

Het Texelweekend is een wedstrijd die veel vaste gasten naar het eiland trekt, zowel deelnemers als juryleden. Het hippische weekend staat bekend om de gezelligheid en is voor combinaties van de vaste wal tegelijkertijd een weekendje weg. Nabij Den Burg is er voldoende mogelijkheid om een fijne bos- of strandrit te maken. Veel deelnemers verlengen hun verblijf dan ook met een dag of twee om van de Texelse natuur te genieten.

De wedstrijd start op vrijdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Gedurende het weekend kunnen dressuurcombinaties starten in de klassen B t/m Grand Prix Special. Ook kunnen Z+ combinaties een kür op muziek rijden. Er kan gesprongen worden van B t/m ZZ niveau. Voor het volledige vraagprogramma en specifieke informatie wat betreft de starts, verwijzen we naar www.mijnknhs.nl  (onder Den Burg) waar je je kunt inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven is alleen mogelijk via Mijn KNHS.

Stalling en overnachten 
Om alle paarden een fijn onderkomen te bieden is het mogelijk uw paard te stallen bij particulieren of in de speciaal daarvoor opgebouwde boxen nabij het wedstrijdterrein. De boxen zijn voor een weekend te huur voor €145,-. Bij de boxhuur wordt stro en kuil geleverd. Een wateremmer dient men zelf mee te nemen. Informatie en het boeken van een stal kun je vinden op www.mijnknhs.nl 

Ook de ruiters moeten natuurlijk aan hun nachtrust toekomen. Er zijn diverse mogelijkheden om op het eiland te overnachten, maar je kunt ook kamperen naast het wedstrijdterrein. Er zijn douches, toiletten en stroom op het kampeerterrein aanwezig. Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Dirk Roeper. Hij is bereikbaar via de mail: .

Barbeque
Er is dit jaar helaas geen BBQ op het manegeterrein. 

Contactpersoon 
De communicatie van de wedstrijd is in handen van Marloes van der Vis. Zij is te bereiken via:  . Informatie over de wedstrijd is te lezen via www.mijnknhs.nl of op deze site.  

Het vraagprogramma komt te staan op www.mijnknhs.nl.

Belangrijk: Je aanmelding is pas compleet als al het geld is overgemaakt n.a.l.v. de bevestigingsemail vanuit de organisatie (startgeld + evt. stalling/barbeque).

Het reserveren van een stal gaat via de wedstrijdorganisatie (). De verdere informatie kun je vinden via www.mijnknhs.nl . Paarden en pony's kunnen vanaf donderdagmiddag tot en met zondagmiddag terecht in de stallen aan de Akenbuurt.

Het reserveren van een kampeerplaats doe je door een mail te sturen naar .

Betaling

De start- en stallingkosten maak je over n.a.l.v. de bevestigingsmail vanuit de organisatie. In deze bevestigingsmail wordt de nota toegevoegd met het bijbehorende rekeningnummer.

Je bent verplicht na afmelding vanaf 1 april 2022 de start- en stallingskosten te voldoen als je een plek gereserveerd hebt.  

Bijgewerkt 3 maart 2022

 

 
What do you want to do ?
     New mail
 
What do you want to do ?
    New mail

Facebook

vti.jpg
pelikaan.jpg
macrovet.jpg
vanbeek.jpg
hoteldb.jpg
texelsontwerp.jpg
dennenoord.jpg
nutri.jpg
Texelwool.jpg
demuy.jpg
cvi.jpg
kartingdenburgsponsorlogo.jpg
vd werve.jpg
eelman.jpg
oele.jpg
westerlaken.jpg
daptexel.jpg
Rabo_3.0.jpg
westend.jpg
asc.jpg
ep.jpg
TX10.jpg
Hippostar.jpg
rival.jpg
tbo.jpg
teso.jpg
apotheek.jpg
goenga.jpg
joskager.jpg
rentenaa.jpg
paal9.jpg
madura.jpg
vredelust.jpg
slufter.jpg
vincent.jpg
dbb.jpg
ab.jpg
Havens.jpg
zelfpluktuin.jpg
kievit.jpg
woutershok.jpg
expert.jpg
turf.jpg
ab-texel.jpg
omnyacc.jpg
biersteker.jpg
zeerust logo.jpg
schoenmaker.jpg
otto.jpg
eldorado.jpg
nbc.jpg
atts.jpg
siebeling.jpg
wezen.jpg
Koenis.jpg
Paracentrum.jpg
visspecialist.jpg
texelsun.jpg
beatrix20hotellogo.jpg
heerwaarden.jpg
noordkroon.jpg