In navolging op een succesvolle subtopdagen in vorige jaren, is de suptop dressuur wederom welkom tijdens het weekend, waar de organisatie uitermate blij mee is. Het Texelweeekend is een gewilde wedstrijd en zit snel vol.

Het Texelweekend is een wedstrijd die veel vaste gasten naar het eiland trekt, zowel deelnemers als juryleden. Het hippische weekend staat bekend om de gezelligheid en is voor combinaties van de vaste wal tegelijkertijd een weekendje weg. Nabij Den Burg is er voldoende mogelijkheid om een fijne bos- of strandrit te maken. Veel deelnemers verlengen hun verblijf dan ook met een dag of twee om van de Texelse natuur te genieten.

De wedstrijd start op vrijdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Gedurende het weekend kunnen dressuurcombinaties starten in de klassen B t/m Grand Prix Special. Ook kunnen Z+ combinaties een kür op muziek rijden. Er kan gesprongen worden van B t/m ZZ niveau. Voor het volledige vraagprogramma en specifieke informatie wat betreft de starts, verwijzen we naar www.mijnknhs.nl  (onder Den Burg) waar je je kunt inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven is alleen mogelijk via Mijn KNHS.

Stalling en overnachten 
Om alle paarden een fijn onderkomen te bieden is het mogelijk uw paard te stallen bij particulieren of in de speciaal daarvoor opgebouwde boxen nabij het wedstrijdterrein. De boxen zijn voor een weekend te huur voor 120 euro. Bij de boxhuur wordt stro en kuil geleverd. Een wateremmer dient men zelf mee te nemen. Informatie en het boeken van een stal kun je vinden op www.mijnknhs.nl 

Ook de ruiters moeten natuurlijk aan hun nachtrust toekomen. Er zijn diverse mogelijkheden om op het eiland te overnachten, maar je kunt ook kamperen naast het wedstrijdterrein. De kosten hiervoor zijn 10,- euro per persoon per nacht, ongeacht of je met een tent, camper of vrachtwagen komt. Er zijn douches, toiletten en stroom op het kampeerterrein aanwezig. Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Dirk Roeper. Hij is bereikbaar via de mail: .

Barbeque
Op zaterdagavond vindt er in de manege een gezellige barbecue plaats met muziek en een verloting waarbij veel leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Deelname aan de barbecue kost €12,50 per persoon. Kinderen betalen €5,-. Opgeven via startlijsten.nl.

Contactpersoon 
De communicatie van de wedstrijd is in handen van Marloes van der Vis. Zij is te bereiken via:  . Informatie over de wedstrijd is te lezen via www.mijnknhs.nl of op deze site.  

Het vraagprogramma komt te staan op www.mijnknhs.nl.

Belangrijk: Je aanmelding is pas compleet als al het geld is overgemaakt n.a.l.v. de bevestigingsemail vanuit de organisatie (startgeld + evt. stalling/barbeque).

Opgeven voor de barbeque en het reserveren van een stal gaat via de wedstrijdorganisatie. De verdere informatie kun je vinden via www.mijnknhs.nl . Paarden en pony's kunnen vanaf donderdagmiddag tot en met zondagmiddag terecht in de stallen aan de Akenbuurt.

Het reserveren van een kampeerplaats doe je door een mail te sturen naar .

Betaling

De start- en stallingkosten maak je over op Rabobankrekening: NL59RABO 036.25.55.893 inzake ‘Texelweekend Waddenruiters/Kleppertjes’ o.v.v. naam van de deelnemer, je inschrijfnummer en de naam van je vereniging.

Je bent verplicht na afmelding vanaf 4 april 2021 de start- en stallingskosten te voldoen als je een plek gereserveerd hebt.  

Bijgewerkt 4 augustus 2020.

 

Facebook

eelman.jpg
Rabo_3.0.jpg
omnyacc.jpg
joskager.jpg
demuy.jpg
wezen.jpg
teso.jpg
dennenoord.jpg
ab-texel.jpg
atts.jpg
vd werve.jpg
turf.jpg
apotheek.jpg
asc.jpg
otto.jpg
paal9.jpg
westerlaken.jpg
zeerust logo.jpg
TX10.jpg
vredelust.jpg
oele.jpg
texelsun.jpg
Hippostar.jpg
tbo.jpg
woutershok.jpg
goenga.jpg
kievit.jpg
kartingdenburgsponsorlogo.jpg
schoenmaker.jpg
rentenaa.jpg
vincent.jpg
beatrix20hotellogo.jpg
cvi.jpg
texelsontwerp.jpg
nbc.jpg
Koenis.jpg
westend.jpg
siebeling.jpg
vanbeek.jpg
dbb.jpg
slufter.jpg
pelikaan.jpg
rival.jpg
macrovet.jpg
vti.jpg
Paracentrum.jpg
biersteker.jpg
madura.jpg
ab.jpg
Texelwool.jpg
zelfpluktuin.jpg
heerwaarden.jpg
visspecialist.jpg
eldorado.jpg
expert.jpg
hoteldb.jpg
Havens.jpg
nutri.jpg
ep.jpg
noordkroon.jpg
daptexel.jpg